Poctivé vepřové maso, osolené, opepřené a opečené dozlatova – žádné omáčky navíc, jen čistá chuť masa a šťávy. K němu podáváme gratinované brambory s kukuřicí a smetanou, které dodají celé porci krémovost a lehce nasládlou chuť.
Kari z kořenové zeleniny
Tohle jídlo voní po dálkách, ale chutná domácky. Sladkost mrkve, zemitost celeru a petržele se tu snoubí s jemným kari kořením a kokosovým mlékem. Spolu s bulgurem tvoří dokonalé vegetariánské jídlo – lehké, výživné a plné energie.
Salát Coleslaw
Původem z Anglie, oblíbený po celém světě – salát Coleslaw je symbolem lehkosti a čerstvosti. Křehké bílé zelí, sladká mrkev a krémová zálivka tvoří dokonalou rovnováhu chutí. U nás ho podáváme s křupavou bagetou – ideální kombinace pro rychlý oběd nebo lehkou večeři.
Rajská omáčka
Hovězí maso vařené do měkka, jemná rajská omáčka s nádechem skořice a voňavé houskové knedlíky – kombinace, která má v české kuchyni svoje čestné místo. Každá rodina ji dělá trochu jinak, ale u nás v Junioru držíme tradici – poctivý vývar, trpělivost a kapka lásky.
Špagety se žampiony a sýrem
Inspirace z Itálie, ale s českým srdcem. Naše špagety se žampiony jsou důkazem, že i bez masa může být jídlo poctivé, syté a plné chuti. Žampiony restujeme dozlatova, přidáme bylinky, česnek a na závěr posypeme strouhaným sýrem.
Vepřové maso po mexicku
Recept inspirovaný slunným Mexikem, kde se kuchyně nebojí koření ani barev. Naše verze spojuje poctivé české maso s fazolemi, paprikou a rajčaty – výsledkem je syté, voňavé jídlo plné energie. Podáváme s dušenou rýží, která vyváží pikantní chuť.