Coleslaw – svěží energie na talíři
Původem z Anglie, oblíbený po celém světě – salát Coleslaw je symbolem lehkosti a čerstvosti. Křehké bílé zelí, sladká mrkev a krémová zálivka tvoří dokonalou rovnováhu chutí. U nás ho podáváme s křupavou bagetou – ideální kombinace pro rychlý oběd nebo lehkou večeři.
Jednoduchý, svěží, poctivý – přesně tak, jak to máme v Junioru rádi.
Recept (pro 4 porce):
- ½ hlávky bílého zelí
- 2 mrkve
- 2 lžíce majonézy
- 2 lžíce bílého jogurtu nebo zakysané smetany
- 1 lžička cukru, sůl, pepř, citronová šťáva
- čerstvá bageta k podávání
Příprava:
- Zelí a mrkev nastrouhejte najemno, smíchejte s majonézou, jogurtem a kořením
- Nechte chvíli odležet, aby se chutě propojily
- Podávejte vychlazené s bagetou
Polévka pórková s ovesnými vločkami
#HotelJuniorPoděbrady #Coleslaw #LehkéJídlo #FreshFood #PoděbradyJí #VikendoveMenu #HotelovkaPodebrady