Původem z Anglie, oblíbený po celém světě – salát Coleslaw je symbolem lehkosti a čerstvosti. Křehké bílé zelí, sladká mrkev a krémová zálivka tvoří dokonalou rovnováhu chutí. U nás ho podáváme s křupavou bagetou – ideální kombinace pro rychlý oběd nebo lehkou večeři.
Rajská omáčka
Hovězí maso vařené do měkka, jemná rajská omáčka s nádechem skořice a voňavé houskové knedlíky – kombinace, která má v české kuchyni svoje čestné místo. Každá rodina ji dělá trochu jinak, ale u nás v Junioru držíme tradici – poctivý vývar, trpělivost a kapka lásky.
Špagety se žampiony a sýrem
Inspirace z Itálie, ale s českým srdcem. Naše špagety se žampiony jsou důkazem, že i bez masa může být jídlo poctivé, syté a plné chuti. Žampiony restujeme dozlatova, přidáme bylinky, česnek a na závěr posypeme strouhaným sýrem.
Sekaná pečeně
Vůně pečené sekané je jako návrat domů – ke stolu, kde voní poctivé jídlo a je slyšet smích. Naše sekaná se připravuje podle tradičního receptu – z kvalitního masa, cibule, česneku a bylinek. Podáváme ji s vařenými brambory a čerstvou oblohou, přesně tak, jak to má být.
Vepřové maso po mexicku
Recept inspirovaný slunným Mexikem, kde se kuchyně nebojí koření ani barev. Naše verze spojuje poctivé české maso s fazolemi, paprikou a rajčaty – výsledkem je syté, voňavé jídlo plné energie. Podáváme s dušenou rýží, která vyváží pikantní chuť.
Rybí file po sicilsku
Na Sicílii se vaří s lehkostí a vášní. Rybí maso se tu spojuje s rajčatovou omáčkou, olivami a bylinkami – u nás jsme si recept přizpůsobili po česku, s oblíbeným kečupem a šťouchanými brambory.