Hotel Junior Poděbrady

Středočeský krajAEHT

Víkendové menu s chutí a stylem

Každý víkend ochutnej něco nového!

Proč k nám?


Rezervace a skupinové objednávky: +420 322 312 622 | info@hoteljunior.cz

Jídelníček: strava.hotelovkapodebrady.czVíkendové menu s chutí a stylem [PDF]


Salát Coleslaw

Salát Coleslaw

Původem z Anglie, oblíbený po celém světě – salát Coleslaw je symbolem lehkosti a čerstvosti. Křehké bílé zelí, sladká mrkev a krémová zálivka tvoří dokonalou rovnováhu chutí. U nás ho podáváme s křupavou bagetou – ideální kombinace pro rychlý oběd nebo lehkou večeři.

Rajská omáčka

Rajská omáčka

Hovězí maso vařené do měkka, jemná rajská omáčka s nádechem skořice a voňavé houskové knedlíky – kombinace, která má v české kuchyni svoje čestné místo. Každá rodina ji dělá trochu jinak, ale u nás v Junioru držíme tradici – poctivý vývar, trpělivost a kapka lásky.

Špagety se žampiony a sýrem

Špagety se žampiony a sýrem

Inspirace z Itálie, ale s českým srdcem. Naše špagety se žampiony jsou důkazem, že i bez masa může být jídlo poctivé, syté a plné chuti. Žampiony restujeme dozlatova, přidáme bylinky, česnek a na závěr posypeme strouhaným sýrem.

Sekaná pečeně

Sekaná pečeně

Vůně pečené sekané je jako návrat domů – ke stolu, kde voní poctivé jídlo a je slyšet smích. Naše sekaná se připravuje podle tradičního receptu – z kvalitního masa, cibule, česneku a bylinek. Podáváme ji s vařenými brambory a čerstvou oblohou, přesně tak, jak to má být.

Vepřové maso po mexicku

Vepřové maso po mexicku

Recept inspirovaný slunným Mexikem, kde se kuchyně nebojí koření ani barev. Naše verze spojuje poctivé české maso s fazolemi, paprikou a rajčaty – výsledkem je syté, voňavé jídlo plné energie. Podáváme s dušenou rýží, která vyváží pikantní chuť.

Rybí file po sicilsku

Rybí file po sicilsku

Na Sicílii se vaří s lehkostí a vášní. Rybí maso se tu spojuje s rajčatovou omáčkou, olivami a bylinkami – u nás jsme si recept přizpůsobili po česku, s oblíbeným kečupem a šťouchanými brambory.