Vepřové maso po mexicku – chuť, která tě zahřeje!
Recept inspirovaný slunným Mexikem, kde se kuchyně nebojí koření ani barev. Naše verze spojuje poctivé české maso s fazolemi, paprikou a rajčaty – výsledkem je syté, voňavé jídlo plné energie. Podáváme s dušenou rýží, která vyváží pikantní chuť.
Jednoduché. Poctivé. S chutí Mexika.
Recept (pro 4 porce):
- 500 g vepřového masa (např. plec nebo kýta)
- 1 cibule, 2 stroužky česneku
- 1 červená paprika, 1 plechovka fazolí
- 1 plechovka krájených rajčat
- koření: paprika, chilli, sůl, pepř
- olej na opékání
Příprava:
- Maso orestujte s cibulí a česnekem, přidejte papriku a koření.
- Přilijte rajčata, duste doměkka, přidejte fazole a nechte prohřát.
- Podávejte s dušenou rýží a trochou koriandru.
#HotelJuniorPodebrady #VikendoveMenu #HotelovkaPodebrady